Modèle pv conseil de discipline entreprise
16 Şubat 2019
Modele cv gratuit
17 Şubat 2019

Modele ajurate de tricotaje

. Este un modèle foarte gingaș și Frumos. Se Lucrezia cu Andrele și este ușor de reținut. Însuși denumirea ne spune că acest Model ne amintește de niște crenguțe înflorite. Rândul 2. și toate rândurile pare Care urmează se Lucrezia după desen, piciorușele cu jeteu se Lucrezia ca ochiuri PE dos. . Rîndul 7: ochiurile Lucrate PE faţă în rîndul précédent se Lucrezia tot PE faţă, iar jeteul dublu nu se Lucrezia, ci i se da complet Drumul de PE Andrea – se suspendă – lucrîndu-se mai departe ochiul PE faţă. Rîndul 3, 5, 7 şi 9: se tricotează la fel ca rîndul 1, Cu deosebirea că pentru fiecare rînd se Merge cu 1 Ochi spre dreapta atunci cînd se Lucrezia cele 2 ochiuri Împreună PE dos şi cînd se Lucrezia şi jeteurile. Rândul 1. 1 Ochi de margine, * 1 Ochi PE dos, 3 ochiuri Împreună, 9 ochiuri PE față, 1 jeteu, 1 Ochi PE față, 1 jeteu, 2 ochiuri PE dos, 1 jeteu, 1 Ochi PE față, 1 jeteu, 9 ochiuri PE față, 3 ochiuri Împreună, 1 Ochi PE dos , * 1 Ochi de margine. .

Veți obține un modèle la fel ca un coș împletit. Spor la treabă! Pentru realizarea acestuia aveți nevoie de orice Fire doriți. Pentru haine de vară se vor potrivi Firele de Bumbac. De regulă, înainte de a incepe Lucrul, trebuie să faceți o mostră… Montați 30 de ochiuri pentru Model + 2 ochiuri de margine. Amatoarele de tricotare sunt Mereu în căutare de Noi Ornamente originale. ELE vor să ne surprindă cu articole neobișnuite și totodată să le împărtășească și Alte meșterițe. În acest articol vă prezentăm o descriere detaliată a unor MODELE extraordinare.

Rândul 1 (PE față) – 1 Ochi de margine, * lucrați inițial al doilea Ochi PE față, apoi primul Ochi PE față, scoateți Firele de PE Andrele și în acest fel pana la sfârșitul rândului *, 1 Ochi de margine..

Comments are closed.